Zie Details op eBay

[G66772]N°221/233 Mnh ** Postfris Zonder Scharnier Cob € 275,00

EUR 30,00 24 Biedingen Sold, EUR 1,30 Verzending, 14 dagen Teruggaven, Betaal met PayPal en u bent volledig beschermd!

Verkoper: stamp-sales (7.586) 99.8%, Objectlocatie: Brecht, Verzending naar: Worldwide, Objectnummer: 391670246264 Gemengde kwaliteit.Mixed quality.COB waarde € 275,00Wat je ziet is waar je op bied. ZM/TB/VF = Zeer mooi / Tres bien / Very fine / SuperbeM/B/F = Mooi / Bien / FineNTZ = Na te zien / gemengde kwaliteit (minstens 3 zegels met gebrek)Zegels met eender welk beschreven gebrek worden nooit teruggenomen VERKOOPSVOORWAARDEN De verkoper kan niet aansprakelijk gesteld worden in geval van verlies of beschadiging bij B-post.Er wordt altijd een aangetekende zending aangeboden en aangeraden. Dit is bovendien vanaf € 50,00 verplicht en bij gebruik van paypal.Indien niet tevreden wordt er steeds een terugbetaling aanvaard als het lot als superbe staat beschreven maar dit na het terugzenden van het lot en als het niet is zoals beschreven.Indien het lot volgens onze normen wel voldoet aan de beschrijving wordt er geen teruggave aanvaard.Scan's van de achterzijde zijn steeds verkrijgbaar op eenvoudige aanvraag. En al onze loten kunnen bezichtigd worden op afspraak.Alle vellen en veldelen die niet in een A4 formaat omslag passen, deze zullen geplooid worden verzonden tenzij anders wordt gevraagd en de meerkost wordt bijbetaald.Stockkaarten worden nooit meegeleverd , deze kan u aankopen bij ons. Voor zegels kijk steeds goed naar de tanden en de randen want hiervoor wordt niets teruggenomen.Tevens voor zegels of dergelijke waar foto van de voor en achterzijde op site zijn geplaatst zullen deze ook nooit worden teruggenomen. Betalen ten laatste 7 dagen na het beëindigen van het eerste aangekocht lot(dwz max. 6dagen combineren).Indien er na 20 dagen geen betaling van het lot is ontvangen zal er automatisch een geschil worden geopend, zonder enige uitzondering. Ik ben een professionele verkoper. Ik koop en verkoop voornamelijk postzegels en toebehoren.Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW op de winstmarge (tenzij anders vermeld).En voor verzendingen 21% BTW op het hele bedrag.Facturen worden digitaal geleverd via ebay en kunnen ook op aanvraag mee verstuurd worden met u gekochte loten.Als de foto en/of de beschrijving niet gelijkgestemd zijn gelieve dit eerst te melden voor u bied.Als u bied of koopt verklaart u zich automatisch akkoord met onze verkoopsvoorwaarden bovenop deze van de verkoopsite.In geval van dispuut dat onderling niet opgelost geraakt zijn enkel de rechtbanken van Antwerpen bevoegd.In de maanden juli en augustus werken wij enkel zaterdag en zondag.Voor alle verdere info en of vragen kan u ons e-mailen of bellen.(laatste aanpassing verkoopsvoorwaarden 20/09/2016) Condition: Zie beschrijving.Foto's van de gomzijde op aanvraag.

PicClick Insights PicClick Exclusief

  •  Populariteit - Super hoge hoeveelheid van biedingen. 95 Bekeken, N/A Denkbeelden, Grote hoeveelheid van bekeken. 1 Verkocht, 0 Beschikbaar.
  •  Prijs -
  •  Verkoper - Meer dan 7.586 producten verkocht. 0.2% negatieve feedback. eBay-topverkoper! Schepen op tijd met tracking, 0 problemen met de verkopen in het verleden.

Mensen Ook Hield