Ik los uw computerprobleem gratis op vanop afstand

EUR 1,00 29d 6h, Betaal met PayPal en u bent volledig beschermd.

Verkoper: rabbitrc2 (1.194) 100%, Objectlocatie: Zwijndrecht, Verzending naar: Gratis ophalen, Objectnummer: 280692186187 Vreemd is dat tot nu toe maar een twaaftal mensen ingingen op dit gratis aanbod,achteraf waren ze wel heel tevreden dat ze het gedurfd hadden.Ik dank hen voor het vertrouwen !!!Gepensioneerde IT specialist met 33 jaar PC lost uw computerprobleem gratis op vanop afstand U belt me op of stuurt me een mail en ik los uw probleem op vanop afstand Als het probleem niet oplosbaar is vanop afstand dan kan U de pc bij mij brengen en twee werkdagen later is uw probleem gratis opgelost en is hij klaar voor afhaling Ik kan ook bij u thuis komen maar dan mits transportvergoeding vanaf Zwijndrecht Enkel voor prive personen en het liefst voor mijn leeftijdsgenoten = gepensioneerden Ik doe dit reeds 12 jaar voor vooral senioren van seniorennet tot ieders trevredenheid als u referenties wil mail me dan, ik kan u er een 300 tal geven of kijk ook eens naar mijn feedbacks op eBay = 100 % positief met over de 900 transacties te mooi om waar te zijn ??? probeer het ... het is toch volledig gratis

PicClick Insights PicClick Exclusief
  •  Populariteit - 2.543 bekeken, 0.9 views per day, 2.941 days on eBay. Super hoge hoeveelheid van bekeken. 0 verkocht, 1 beschikbaar.
  •  Prijs -
  •  Verkoper - 1.194+ producten verkocht. 0% negatieve feedback. Grote verkoper met zeer goede positieve feedback en meer dan 50 ratings.
Vergelijkbare producten Items