Zie Details op eBay

Stavaravan in PRIMA staat

EUR 8.500,00 of Beste voorstel Unsold, Gratis verzending

Verkoper: emerentidegroo0 (0) 0%, Objectlocatie: Turnhout, Verzending naar: BE, Objectnummer: 223015123495 Stacaravan in prima staat 11.70x3.05 met drie slaapkamers op de Baalse Hei in Turnhout tussen het prachtige groenwij hebben van een slaapkamer een soort van dressing gemaakt maar deze kan ook dienen als babykamer of speelkamer en natuurlijk slaapkamertweede slaapkamer is een kinderkamer met twee bedjes die wij aan elkaar geschoven tot een groter bed hier ook een kast in de kamerDerde slaapkamer grootste slaapkamer met twee-persoonsbed, kledingkast, spiegel met toilet tafel.Badkamer met wastafel, douce in badLosse toiletKeuken met kastjes, gaskooktoestel, koelkastLiving met nieuwe beklede zetels en een tafel met zitbanken ook opnieuw bekleed en tuindeuren, gaskachel en losse petroleumkachel van het merk Qlima.Boiler van 3.5 jaar oudBuiten twee grote opbergboxenTuinhuisjeWintervaste luifel van 4 jaar oudDe onderkant van de caravan zijn alle leidingen voorzien van een gloeidraad voor de bevriezing tegen te gaanals extra nog een koelkast alsook nog een combi-magnetronKom gerust is kijken u bent meteen verkocht Condition: Tweedehands

PicClick Insights PicClick Exclusief
  •  Populariteit - 42 bekeken, 0.4 views per day, 106 days on eBay. Grote hoeveelheid van bekeken. 0 Verkocht, 1 Beschikbaar.
  •  Prijs -
  •  Verkoper - 0+ producten verkocht. 0% negatieve feedback. New seller. eBay Money Back Guarantee: Get the item you ordered, or your money back!
Vergelijkbare producten Items